1
2

DOMAĆA PROIZVODNJA EKOLOŠKIH PROIZVODA NA BAZI SOJE I PŠENICE

Proizvodi

Soja i tofu jedni su od najvažnijih izvora bjelančevina biljnog podrijetla jer sadrže sve esencijalne aminokiseline koje su nužne za normalno funkcioniranje ljudskog organizma.

Seitan je japanski naziv za kuhani pšenični gluten. Na zapad je stigao s Dalekog istoka gdje je stoljećima bio tradicionalna hrana budista koji su u seitanu od davnina prepoznali kvalitetnu i hranjivu namirnicu.

Tempeh

Tempeh se proizvodi od kuhane soje koja se, u procesu fermentacije, povezuje bjelkastom, vatastom plemenitom plijesnji. Kvalitetan tempeh je obavijen bijelim micelijem, zrna soje su dobro povezana.

ANNAPURNA webshop

Recepti

Jela od Tofua

Jela od Seitana

Jela od Tempeha

Naša eko priča

Annapurna je tvrtka koji se bavi proizvodnjom ekoloških proizvoda na bazi soje i pšenice. Annapurna iza sebe ima gotovo dva desetljeća iskustva u ekološkoj proizvodnji. Vjerujemo da poboljšanjem kvalitete naše prehrane možemo utjecati na kvalitetu života. Nastojimo proizvesti proizvode koji su hranjivi, ukusni i cjeloviti, ali prije svega zdravi i sigurni kako za čovjeka tako i za prirodu.

Vlatka Kuzmić
mag. philol. angl. et mag. ling.

Blog

Annapurna certificirani je organski – ekološki proizvođač, što znači da su gotovo sve sirovine koje se koriste kao sastojci proizvedene isključivo prirodno, bez upotrebe pesticida, kemijskih zaštitnih sredstava ili mineralnih gnojiva koja su bazirana na lako topivim fosfatima.

U Knjizi “Najzdravije namirnice svijeta” koju je napisao George Matelj zvan guruom zdrave prehrane, tofu je uvrstio u jednu od svojih 100 zdravih namirnica. Tofu sadrži visok udio bjelančevina koje našem tijelu daju potrebnu energiju.

Kada god kupite certificiranu ekološku hranu, možete biti sigurni da je proizvedena u skladu sa strogim pravilima EU-a o okolišu i dobrobiti životinja te da se redovito provjerava.


Dojmovi kupaca

Hvala na divnim proizvodima koji su se polako, ali sigurno uvukli u našu prehranu… Uživam s njima spravljat nove, maštovite obroke.

Hijacinta

Preukusni proizvodi! Oduševljena. Preporučujem.. Svatko može naći nešto za svoj ukus

Mikela

Izvrsna paleta sve redom ukusnih proizvoda, brza dostava i odličan customer service.

Jurica

Zbilja cijenim Vaše proizvode te mi je drago što postoje tako kvalitetne tvrtke u Hrvatskoj.

Marko

Pribilježite se za Newsletter

Prijavite se na newsletter i ostvarite 20% popusta na prvu narudžbu + besplatnu dostavu*

* besplatna dostava za narudžbe od 250 kn (iznos sa svim uključenim popustima). Popust se ne može ostvariti na proizvode koji su već na popustu. Popusti se ne zbrajaju.

Adresa

Siget 18, Novaki, 10431 Sv. Nedelja

Kontakt

T: + 385 1 3385 533
F: + 385 1 3385 534
GSM: + 385 91 3385 533

Ostale informacije

OIB: 92643864695
Banka: Raiffeisen Bank d.d.
IBAN: HR0424840081135011051

    Vjerujemo da poboljšanjem kvalitete naše prehrane možemo utjecati na kvalitetu cjelokupnog našeg života. Mi u Annapurni nastojimo proizvesti proizvode koji su hranjivi, ukusni, ali prije svega dobri i za čovjeka i za prirodu.

    Comments

    No comment yet.

    Leave a Reply

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *