Dostava i plaćanje

DOSTAVA
Robu dostavljamo na području Republike Hrvatske. Proizvodi su kod pakiranja dodatno zaštićeni od oštećenja.
U slučaju da je slučajno stigao oštećen proizvod ili ako imate bilo kakvih pitanja i primjedbi vezano za narudžbu, molimo da nas kontaktirate na 01 3385 533, 091 3385 533 ili webshop@annapurna.hr. Ako smo nešto pogriješili, popravit ćemo 😊.
Svi paketi se šalju s uslugom ‘isporuka u roku 24 sata’. Nakon što GLS preuzme paket, isporuka bi trebala biti slijedeći radni dan.
Nakon što je paket predan dostavnoj službi, dobit ćete SMS poruku s obavijestima vezano za plaćanje i datum isporuke. Molimo da u navedeno vrijeme dostave budete kod kuće.
U poruci bi trebao biti i broj telefona kurira kojeg možete kontaktirati u slučaju potrebe. U poruci ćete dobiti i broj paketa s kojim možete provjeriti status paketa na stranicama GLS-a.
Nažalost ponekad se dogodi da paket zapne kod isporuke. Ako paket ne primite slijedeći dan, molimo da nas o tome odmah obavijestite na 01 3385 533, 091 3385 533.

TROŠAK DOSTAVE
Zagreb
Za narudžbe iznad 150 kn dostava je besplatna.
Ostatak Hrvatske
Za narudžbe do 249 kn plaća se trošak dostave u iznosu od 25 kn.
Za narudžbe iznad 250 kn dostava je besplatna.

ROK ISPORUKE
Zagreb
Dostava paketa je utorkom i četvrtkom.
Ostatak Hrvatske
Rok isporuke od dana zaprimanja narudžbe je 3 radna dana. Isporuka paketa je utorkom, srijedom i četvrtkom. Ponedjeljkom i petkom nema isporuke paketa.
Narudžbe koje zaprimimo u srijedu nakon 10h, četvrtak i petak isporučuju se u utorak.

PLAĆANJE
Narudžbe se trenutno mogu platiti samo pouzećem. Molimo da pripremite sitan novac.

Centar za postavke privatnosti

Koristimo kolačiće

Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisnickog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.

Što je kolačić?
Kolačić je informacija spremljena na Vaše racunalo od strane web stranice koju posjetite. Kolačići obicno spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogucava stranici da prikaže informacije prilagodene Vašim potrebama.
Kolačići mogu spremati širok raspon informacija. Ipak, sve informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogucite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im niste omogucili i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem racunalu. Zadane aktivnosti spremanja i slanja kolačića Vama nisu vidljive. Ipak, možete promijeniti postavke internetskog preglednika tako da sami odaberete hocete li odobriti spremanje kolačića, da automatski pri zatvaranju internetskog preglednika obrišete spremljene kolačiće i slicno.

Kako onemoguciti kolačiće?
Iskljucivanjem kolačića odlucujete da li hocete dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem racunalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u postavkama vašeg internetskog preglednika.
Ako onemogucite kolačiće, necete moci koristiti neke od funkcionalnosti na našim web stranicama.

Kakve kolačiće koriste naše stranice i zašto?
Naše stranice koristi kolačiće s primarnim ciljem kako bi naše web stranice vam omogucile bolje korisnicko iskustvo. Kolačići se koriste za pamcenje korisnickih podataka i postavki.

Kakvi još kolačići postoje na našim stranicama?
Postoji nekoliko vanjskih servisa koji korisniku spremaju limitirane kolačiće. Ovi kolačići postavljeni su za normalno funkcioniranje odredenih mogucnosti koje korisnicima olakšavaju pristup sadržaju. Trenutno omogucujemo kolačiće društvenih mreža (Facebook), servisa za mjerenje posjecenosti (Google Analytics i Gemius Audience) te oglašivackih mreža poput Google AdSensea.

Dodatne informacije
Trenutno postoji nekoliko web-stranica za iskljucivanje pohranjivanja kolačića za razlicite servise. Više informacija možete saznati na sljedecim poveznicama:
http://www.allaboutcookies.org/
http://www.youronlinechoices.eu/
http://www.aboutads.info/choices/