ZeGeVege 2015

ZeGeVege je manifestacija koja promovira zdravlje i prehranu prirodnim resursima.

Na Annapurna štandu degustirali su se ukusni proizvodi, čak i neki koji se ne mogu sresti u trgovinama. Uz prigodan program, degustacije i prodaje specijaliteta te radionice tradicijskih vještina vezanih uz pripremu domaćih proizvoda uživali smo dva dana zabave, kulture, edukacije i istraživanja. 

VegeSajam 2015

Na Trgu bana Jelačića u Zagrebu 2. lipnja održao se 5. VegeSajam kojimu je imao za cilj upoznati javnost s ponudom i prednostima zdravih bezmesnih jela i proizvoda. U Hrvatskoj živi više od 150 tisuća vegetarijanaca i vegana, a 86 posto građana podržava vegetarijanstvo i svjesno je važnosti biljne prehrane.

Annapurna je bila jedan od mnogobrojnih izlagača s jedinstvenom oznakom  (V-oznakom) kvalitete koju Europska vegetarijanska unija (EVU) dodjeljuje proizvodima bez sastojaka životinjskog podrijetla. 

Slasna vege kuhinja 2015

Kako bi se podigla svijest o važnosti zdrave prehrane namirnicama biljnog podrijetla održali smo radionicu "Slasna vege kuhinja".
U opuštenom ozračju i uz veselo druženje kuhali smo netipične vege obroke koji mogu zadovoljiti svačiji ukus.
U organizaciji Centra za kulturu prehrane, Večernjeg lista i zdravstvenog portala Ordinacija.hr polaznici su utvrdili znanje o zdravstvenim dobrobitima biljne prehrane.
Cilj radionice bio je potaknuti na razmišljanje o zdravlju, te pokazati kako uravnotežena biljna prehrana može biti ukusna, jednostavna te izvediva u svakodnevnom životu.
Zajednički smo pripremili tri vege jela, koja su na kraju večeri polaznici i degustirali.
 

Veganski 1. maj 2015

Annapurna sponzorirala je veganski 1.maj koji je organizirala Udruga Stop specizmu. Druženje se održalo na Trgu Dr. Tuđmana gdje su se dijelili vegetarijanski obroci. 

ZeGeVege 2014

Ovaj jedinstven festival u Hrvatskoj, cijenjen je i prepoznatljiv po tome što se na njemu izlažu i promoviraju isključivo proizvodi biljnog podrijetla, proizvodi koji nisu testirani na životinjama i proizvodi prijateljski prema okolišu, a posvećen je zdravom i održivom življenju te dobrobiti ljudi, okoliša i životinja.

Na ovogodišnjem ZeGeVege festivalu predstavilo se više od 80 izlagača zdrave hrane, ekoloških proizvoda i inovacija te kozmetike koja nije testirana na životinjama. Bili su prisutni i inozemni izlagači, nositelji V-oznake, razne udruge te humanitarne i ekološke inicijative.

Mystic 2014

Annapurna je predstavila svoje proizvode kroz brojne degustacije na ovogodišnjem Mystic sajmu. U pet dana trajanja sajma na Zagrebačkom velesajmu brojni posjetitelji su mogli istraživati bogatu ponudu eko hrane, dodataka prehrani, prirodne kozmetike i alternative. 

Kao i uvijek na Annapurna štandu je bilo vrlo živo i veselo. Kuhali smo fina jela sa sastojcima od naših dragih sponzora, trgovina bio&bio. Pohvale nisu izostale i nadamo se da se vidimo i slijedeće godine uz druženje i finu hranu!

 biobio logo

 

 

Mystic 2013

I ove godine u rujnu od 19. do 22.09.2013. na zagrebačkom velesajmu održao se četvrti po redu međunarodni sajam Mystic na kojem je Annapurna bila jedan od mnogobrojnih izlagača.

Veliko hvala našim sponzorima bio&bio trgovinama što su nam omogućili pripremu finih jela. BIlo je odlično! Vidmo se i slijedeće godine.

biobio logo

Dani bio kuhinje u Mercatoru

Ljubitelje kuhinja i vege prehrane razveselila je vijest kako je Mercator za svoje kupce  pripremio i tjedan bio kuhinje. Annapurna je predstavljena kao jedan od izlagača na danima bio kuhinje.

Veganski 1. maj 2013

Annapurna pridružila se Udruzi Stop specizmu te je povodom događanja 1. maja, dala svoju podršku kao sponzor. 

Svjetski dan veganstva 2012.

Umjetnici i umjetnice zajedno za životinje

Svjetski dan veganstva ove godine bit će obilježen skupnom izložbom „Srce iznad teka“ na kojoj se po prvi put u Hrvatskoj predstavlja „Animal rights art“, novi pravac u umjetnosti koji je u svijetu u samom začetku.

Mystic 2012

Odlična atmosfera, fina hrana i popusti garancija su doborg provoda na sajmu Mystic. Annapurna proizvode probao je i predjsednik Josipović.

U pripremi fine hrane pomogli su nam i naši sponzori bio&bio trgovine u kojima možete pronaći sve namirnice za pripremu finog i zdravog obroka. Uz to cijelokupni Annapurna asortiman se nalazi u bio&bio ponudi po povoljnim cijenama.

 biobio logo

Mystic 2011

mystic 2011Vremena u kojima živimo otvaraju nam mogućnosti za kvalitetnijim izborom životnog stila, prehrane, načina spremanja namirnica, tjelovježbu i ostale načine oplemenjivanja svakodnevice.

Vjerujemo da poboljšanjem kvalitete naše prehrane možemo utjecati na kvalitetu cjelokupnog našeg života. Mi u Annapurni nastojimo proizvesti proizvode koji su hranjivi, ukusni, ali prije svega dobri i za čovjeka i za prirodu.

Znakovi

Annapurna d.o.o.

Siget 18, Novaki
10431 Sv. Nedelja

T: 01/ 3385 533
F: 01/ 3385 534