Djeljenje hrane i druženje s beskućnicima 2011

djeljenje hraneAnnapurna je podržala akciju Djeljenje hrane i druženje s beskućnicima koja se odvijala u Zagrebu, 17. rujna 2011. godine.

Sudjelovali smo doniranjem namirnica za pripremu hrane za beskućnike i sve koji su posjetili okupljalište.

Inicijativa Stop-specizmu, koja se zalaže za jednaka prava svih živih bića organizirala je hvalevrijednu akciju djeljenja hrane i druženja s beskućnicima pripremom besplatnog obroka na Trgu francuske revolucije. Obavještena su sva prenočišta i pučke kuhinje.

Inicijativa je proizašla iz stava kako je hrana pravo svakog živog bića, a ne privilegija. Budući da se udruga Stop-specizmu zalaže za jednaka prava svih živih bića na planetu, u tom duhu promovirao se veganski način prehrane. Sve su namirnice bile biljnog podrijetla, od seitana, tofua, riže i svog raspoloživog povrća.

Svatko od nas može sudjelovati osobnim prilogom i u duhu ravnopravnosti živih bića pripremiti jednom tjedno obrok koji ne sadrži životinjsko podrijetlo.

Čestitamo na akciji i pozdravljamo još takvih!

Vjerujemo da poboljšanjem kvalitete naše prehrane možemo utjecati na kvalitetu cjelokupnog našeg života. Mi u Annapurni nastojimo proizvesti proizvode koji su hranjivi, ukusni, ali prije svega dobri i za čovjeka i za prirodu.

Znakovi

Annapurna d.o.o.

Siget 18, Novaki
10431 Sv. Nedelja

T: 01/ 3385 533
F: 01/ 3385 534