VeSelo i Kobasijada u City Centeru One 2008

U skolpu akcije VeSelo u City Centeru One 20.studenog 2008. je održana Kobasijada u organizaciji udruge Prijatelji životinja. Cilj Kobasijade je bio prezentirati kobasice, salame i hrenovke od isključivo biljnih sastojaka. U natjecanju za izbor najbolje vege kobasice, salame i hrenovke sudjelovali su brojni izlagači. Kvalitetu proizvoda ocijenjivali su posetitelji i stručni žiri nutricionista koji je proizvode ocijenjivao i prema nutritivnim vrijednostima.

Annapurna se na Kobasijadi predstavila proizvodima Tofu salama, Tofu hrenovke classic, Tofu hrenovke pikant, Tofu kobasica i Seitan salama. Proizvod Tofu salama izabran je za najbolju hrvatsku vegetarijansku salamu.

Prodaja je imala humnitarni karakter te je dio prihoda namijenjen za kampanju Uvođenje vegetarijanskih obroka u javne institucije.

Vjerujemo da poboljšanjem kvalitete naše prehrane možemo utjecati na kvalitetu cjelokupnog našeg života. Mi u Annapurni nastojimo proizvesti proizvode koji su hranjivi, ukusni, ali prije svega dobri i za čovjeka i za prirodu.

Znakovi

Annapurna d.o.o.

Siget 18, Novaki
10431 Sv. Nedelja

T: 01/ 3385 533
F: 01/ 3385 534