VegeSajam 2011

VegeSajam se održava povodom Svjetskog dana bez mesa, a u sklopu edukativne kampanje Zeleni ponedjeljak koju Prijatelji životinja provode u suradnji s Gradom Zagrebom.

Cilj kampanje Zeleni ponedjeljak je dizanje svijesti građana o utjecaju prehrane na zdravlje i pomoć u poboljšanju njihova zdravlja i očuvanja okoliša prelaskom barem jedan dan u tjednu na prehranu namirnicama biljnog podrijetla. Kampanjom Zeleni ponedjeljak grad Zagreb postao je prvi hrvatski grad koji se pridružio ovoj svjetskoj kampanji.

Kroz kampanju Zeleni ponedjeljak građanima se pružaju informacije koje su potrebne da uključe zdrave promjene u svoju svakodnevnu prehranu, a građani preko web stranice www.zeleni-ponedjeljak.com mogu zatražiti tjedno primanje zanimljivih 'zelenih' recepata.

I ovog puta Annapurna je pripremila brojne degustacije proizvoda kao što su Dimljeni tofu, Dimljeni tofu s bosiljkom, Dimljeni seitan, Seitan salama, Tofu salama i sl.

Više o sajmu možete pročitati ovdje.

Vjerujemo da poboljšanjem kvalitete naše prehrane možemo utjecati na kvalitetu cjelokupnog našeg života. Mi u Annapurni nastojimo proizvesti proizvode koji su hranjivi, ukusni, ali prije svega dobri i za čovjeka i za prirodu.

Znakovi

Annapurna d.o.o.

Siget 18, Novaki
10431 Sv. Nedelja

T: 01/ 3385 533
F: 01/ 3385 534