Pohani tofu - tempura

Pohani tofuVrijeme pripreme: oko 30 min
Potrebni sastojci:

  • 200 g svježeg tofua
  • brašo tip 850
  • shoyu za umakanje
 

Svježi tofu narežite na kockice.  Napravite gustu smjesu brašna i vode koju dobro ohladite u hladnjaku. Tofu umočite u brašno i zatim u smjesu brašna i vode. Pržite u dubokom ulju dok ne dobije zlatno smeđu boju. Tofu tempuru umačite u shoyu. Poslužite uz pareno povrće i salatu.

 

Vjerujemo da poboljšanjem kvalitete naše prehrane možemo utjecati na kvalitetu cjelokupnog našeg života. Mi u Annapurni nastojimo proizvesti proizvode koji su hranjivi, ukusni, ali prije svega dobri i za čovjeka i za prirodu.

Znakovi

Annapurna d.o.o.

Siget 18, Novaki
10431 Sv. Nedelja

T: 01/ 3385 533
F: 01/ 3385 534