Krem juha od rajčica i tofua

juha od rajčica i tofuaVrijeme pripreme: oko 32 min
Potrebni sastojci:

  • 1 šalice pasirane rajčice
  • 1 žlica ulja
  • 1 luk
  • 4 rajčica
  • 2 žlice shoyua
  • prstohvat papra
  • 200g svježeg tofua
  •  

Pirjajte luk na malo ulja. Dodajte rajčicu i pirjajte još 3 minute. Dodajte pasiranu rajčicu, papar i shoyu. Kuhajte još 5 minuta. Maknite s vatre i ostavite da se kratko ohladi, te izmiksajte u blenderu. Vratite na vatru i kratko kuhajte. Svježi tofu miksajte u blenderu s malo vode dok niste dobili kremastu pastu. Dodajte malo soli i češnjak u prahu. Servirajte juhu i ukrasite pastom od tofua.

Vjerujemo da poboljšanjem kvalitete naše prehrane možemo utjecati na kvalitetu cjelokupnog našeg života. Mi u Annapurni nastojimo proizvesti proizvode koji su hranjivi, ukusni, ali prije svega dobri i za čovjeka i za prirodu.

Znakovi

Annapurna d.o.o.

Siget 18, Novaki
10431 Sv. Nedelja

T: 01/ 3385 533
F: 01/ 3385 534