Punjene crvene paprike

Punjene crvene paprike1 sitno nasjeckan luk, 200 g cous cousa,  100 g sitno nasjeckanog svježeg seitana, 50 g sitno nasjeckanog dimljenog seitana, 50 g svježeg tofua izrezanog na sitne kockice, 4 crvene paprike prerezane na pola, sol, papar, kurkuma

Zagrijte pečnicu na 180oC. Na tavi zagrijte ulje i pržite luk dok ne posmeđi. Dodajte tofu, sitno nasjeckani svježi i dimljeni seitan i pirjate još 5 minuta. Cous cous pospite s malo kurkume i prelite kipućom vodom. Pustite da odstoji 10 minuta. Kad cous cous omekša dodajte ga seitanu i pirajte još 2 minute. Začinite sa soli i paprom po ukusu. Smjesom seitana i cous cousa napunite paprike. Premažite vanjski dio paprike s uljem, složite u lim za pečenje i pecite 20 minuta.

Seitan wok

Seitan wok200g seitan woka, 1 brokola, sezam za dekoraciju

Seitan wok kratko pirjajte na vrućem ulju. Poslužite uz parenu brokolu. Po želji posipajte sa sezamom.

Vjerujemo da poboljšanjem kvalitete naše prehrane možemo utjecati na kvalitetu cjelokupnog našeg života. Mi u Annapurni nastojimo proizvesti proizvode koji su hranjivi, ukusni, ali prije svega dobri i za čovjeka i za prirodu.

Znakovi

Annapurna d.o.o.

Siget 18, Novaki
10431 Sv. Nedelja

T: 01/ 3385 533
F: 01/ 3385 534