Punjene crvene paprike

Punjene crvene paprike1 sitno nasjeckan luk, 200 g cous cousa,  100 g sitno nasjeckanog svježeg seitana, 50 g sitno nasjeckanog dimljenog seitana, 50 g svježeg tofua izrezanog na sitne kockice, 4 crvene paprike prerezane na pola, sol, papar, kurkuma

Zagrijte pečnicu na 180oC. Na tavi zagrijte ulje i pržite luk dok ne posmeđi. Dodajte tofu, sitno nasjeckani svježi i dimljeni seitan i pirjate još 5 minuta. Cous cous pospite s malo kurkume i prelite kipućom vodom. Pustite da odstoji 10 minuta. Kad cous cous omekša dodajte ga seitanu i pirajte još 2 minute. Začinite sa soli i paprom po ukusu. Smjesom seitana i cous cousa napunite paprike. Premažite vanjski dio paprike s uljem, složite u lim za pečenje i pecite 20 minuta.

Vjerujemo da poboljšanjem kvalitete naše prehrane možemo utjecati na kvalitetu cjelokupnog našeg života. Mi u Annapurni nastojimo proizvesti proizvode koji su hranjivi, ukusni, ali prije svega dobri i za čovjeka i za prirodu.

Znakovi

Annapurna d.o.o.

Siget 18, Novaki
10431 Sv. Nedelja

T: 01/ 3385 533
F: 01/ 3385 534