Balansirana večera od Tempeha

Vaganski trener i psiholog Dragan Šurlan pripremio je veganski recept od tempeha.
Sigurno ste koji put pojeli večeru od koje ste se osjećali napuhano ili vam je bilo teško u želucu. Ako želite jesti kvalitetnije i  fino, treba pripaziti na odabir namirnica za večernji obrok.
Kako bi se osjećali bolje i izbjegli sakupljanje masnoće od kaloričnih večera, predlažemo da isprobate ovu verziju ukusne večere koja zaista godi tijelu.
 
 
 
 
 
Sastojci:
  • Annapurna Tempeh
  • mrkva
  • cikla
  • 2 žlice ulja
  • soli po želji
  • jabučni ocat
  • maslinovo ulje
Priprema:
  • Narežite dvije do tri šnite tempeha i ispecite svaku stranu na malo ulja - dok ne posmeđi.
  • Naribajte salatu od svježe cikle i mrkve.
  • Začinite s limunovim sokom ili jabučnim octom i maslinovim uljem.
  • Dodajte sezama i soli po želji.
  • Uživajte! Tijelo će vam biti zahvalno.
Dragan Šurlan
Psiholog i trener
30-dnevni veganski izazov

 

Vjerujemo da poboljšanjem kvalitete naše prehrane možemo utjecati na kvalitetu cjelokupnog našeg života. Mi u Annapurni nastojimo proizvesti proizvode koji su hranjivi, ukusni, ali prije svega dobri i za čovjeka i za prirodu.

Znakovi

Annapurna d.o.o.

Siget 18, Novaki
10431 Sv. Nedelja

T: 01/ 3385 533
F: 01/ 3385 534