Tempeh valjušci

 
Sastojci:
  • 1 glavica luka
  • 3 režnja češnjaka
  • 2 žlice Lanenih sjemenki
  • 2 žlice bosiljka
  • 100 g krušnih mrvica (ili sezam)
  • soja sos
  • 1 limun (sok)
  • bučino ulje, maslinovo ulje
  • sol, papar
  • 300g Annapurna Tempeha
Postupak:
Marinirajte Tempeh u limun soku, bučinom ulju, soja sosu, papru s češnjakom i lukom, najmanje 30min. Pirjajte luk i češnjak u maslinovom ulju. Marinirani Tempeh, zajedno s marinadom usitnite u multipraktiku. Smjesi dodajte prethodno vodom natopljene  sjemenke lana. Smjesu tempeha uvaljajte u mrvice ili sezam, pecite na maslinovom ulju dok ne poprimi zlatnu boju. Valjuške poslužite uz svježe sezonsko povrće.

Vjerujemo da poboljšanjem kvalitete naše prehrane možemo utjecati na kvalitetu cjelokupnog našeg života. Mi u Annapurni nastojimo proizvesti proizvode koji su hranjivi, ukusni, ali prije svega dobri i za čovjeka i za prirodu.

Znakovi

Annapurna d.o.o.

Siget 18, Novaki
10431 Sv. Nedelja

T: 01/ 3385 533
F: 01/ 3385 534