VlatkaK

a

25

srp.2017
Logotip EU-a za ekološke proizvode garantira da: Proizvodnja poštuje prirodu. Proizvodu su proizvedeni na održiv način. Ekološki proizvođači se kontroliraju jednom godišnje od strane kontrolnih tijela. To osigurava da proizvođači poštuju pravila za ekološku proizvodnju i pravila za zaštitu zdravlja i zaštitu potrošača. Genetski modificirani organizmi nisu dozvoljeni u ekološkoj proizvodnji. Za ... Opširnije
25. srpnja 2017VlatkaK
smoothie_od_borovnica

25

srp.2017

Smoothie od borovnica

0    
Priprema: 200 g smrznutih borovnica, 400 ml soja jogurta, 100 ml sojinog vrhnja, sirup od agave Sve sastojka pomiješati u blenderu. Dodati sirup od agave po ukusu.
25. srpnja 2017VlatkaK
frape_od_malina

25

srp.2017

Smoothie od malina

0    
Priprema: 125 ml malina (svježih ili smrznutih), 400 ml soja jogurta, 2 zrele banane, sirup od agave U blenderu pomiješamo sve sastojke. Zasladimo sirupom od agave po ukusu.
25. srpnja 2017VlatkaK
peceni_tempeh

25

srp.2017

Pečeni tempeh

0    
Priprema: 300 g tempeha, 4 žlice shoyua Tempeh izrežite na trakice i prelijte shoyuom. Pustite da odstoji 15 minuta. Pržite na ulju dok ne dobije zlatno-smeđu boju.
25. srpnja 2017VlatkaK
kuglice_od_tempeha

25

srp.2017

Kuglice od tempeha

0    
Priprema: 300 g usitnjenog tempeha,1 češanj češnjaka, brašno tip 850, shoyu, papar. Tempeh marinirajte s malo shoyua. Pomiješajte sa začinima i brašnom. Oblikujte loptice i pržite u dubokom ulju. Poslužite uz sirovo povrće i salatu.
25. srpnja 2017VlatkaK
veganski_super_osjecaj_tmb

25

srp.2017

Tempeh s kvinojom

0    
Vaganski trener i psiholog Dragan Šurlan pripremio je svoj omiljen veganski recept od tempeha i kvinoje. “Ovaj obrok će vas ugodno iznenaditi, zasititi bez osjećaja težine u želucu i omogućiti vam dovoljno energije za dan pun aktivnosti.” Sastojci za dvije osobe: 100 grama kvinoje 1 Annapurna tempeh 1 veća glavica crvenog ... Opširnije
25. srpnja 2017VlatkaK
tempeh_vecera

25

srp.2017
Vaganski trener i psiholog Dragan Šurlan pripremio je veganski recept od tempeha. Sigurno ste koji put pojeli večeru od koje ste se osjećali napuhano ili vam je bilo teško u želucu. Ako želite jesti kvalitetnije i fino, treba pripaziti na odabir namirnica za večernji obrok. Kako bi se ... Opširnije
25. srpnja 2017VlatkaK
tempeh valjusci

25

srp.2017

Tempeh valjušci

0    
Potrebni sastojci: 1 glavica luka 3 režnja češnjaka 2 žlice Lanenih sjemenki 2 žlice bosiljka 100 g krušnih mrvica (ili sezam) soja sos 1 limun (sok) bučino ulje, maslinovo ulje sol, papar 300g Annapurna Tempeha Priprema: Marinirajte Tempeh u limun soku, bučinom ulju, soja sosu, papru s češnjakom i lukom, najmanje 30min. Pirjajte luk ... Opširnije
25. srpnja 2017VlatkaK
seitan_wok

25

srp.2017

Seitan wok

0    
Priprema: 200g seitan woka, 1 brokola, sezam za dekoraciju Seitan wok kratko pirjajte na vrućem ulju. Poslužite uz parenu brokolu. Po želji posipajte sa sezamom.
25. srpnja 2017VlatkaK
punjene_paprike

25

srp.2017

Punjene crvene paprike

0    
Priprema: 1 sitno nasjeckan luk, 200 g cous cousa, 100 g sitno nasjeckanog svježeg seitana, 50 g sitno nasjeckanog dimljenog seitana, 50 g svježeg tofua izrezanog na sitne kockice, 4 crvene paprike prerezane na pola, sol, papar, kurkuma Zagrijte pečnicu na 180oC. Na tavi zagrijte ulje i ... Opširnije
25. srpnja 2017VlatkaK