1
2

NOVO!

Proizvodi

Soja i tofu jedni su od najvažnijih izvora bjelančevina biljnog podrijetla jer sadrže sve esencijalne aminokiseline koje su nužne za normalno funkcioniranje ljudskog organizma.

Seitan je japanski naziv za kuhani pšenični gluten. Na zapad je stigao s Dalekog istoka gdje je stoljećima bio tradicionalna hrana budista koji su u seitanu od davnina prepoznali kvalitetnu i hranjivu namirnicu.

Tempeh

Tempeh se proizvodi od kuhane soje koja se, u procesu fermentacije, povezuje bjelkastom, vatastom plemenitom plijesnji. Kvalitetan tempeh je obavijen bijelim micelijem, zrna soje su dobro povezana.

Recepti

Jela od Tofua

Jela od Seitana

Jela od Tempeha

3-1

Blagdanski i svečani recepti

3-1

Deserti i slastice

Naša eko priča

Annapurna je tvrtka koji se bavi proizvodnjom ekoloških proizvoda na bazi soje i pšenice. Annapurna iza sebe ima gotovo dva desetljeća iskustva u ekološkoj proizvodnji. Vjerujemo da poboljšanjem kvalitete naše prehrane možemo utjecati na kvalitetu života. Nastojimo proizvesti proizvode koji su hranjivi, ukusni i cjeloviti, ali prije svega zdravi i sigurni kako za čovjeka tako i za prirodu.

Vlatka Kuzmić
mag. philol. angl. et mag. ling.

Blog

Annapurna certificirani je organski – ekološki proizvođač, što znači da su gotovo sve sirovine koje se koriste kao sastojci proizvedene isključivo prirodno, bez upotrebe pesticida, kemijskih zaštitnih sredstava ili mineralnih gnojiva koja su bazirana na lako topivim fosfatima.

U Knjizi “Najzdravije namirnice svijeta” koju je napisao George Matelj zvan guruom zdrave prehrane, tofu je uvrstio u jednu od svojih 100 zdravih namirnica. Tofu sadrži visok udio bjelančevina koje našem tijelu daju potrebnu energiju.

Kada god kupite certificiranu ekološku hranu, možete biti sigurni da je proizvedena u skladu sa strogim pravilima EU-a o okolišu i dobrobiti životinja te da se redovito provjerava.


Dojmovi kupaca

Hvala na divnim proizvodima koji su se polako, ali sigurno uvukli u našu prehranu… Uživam s njima spravljat nove, maštovite obroke.

Hijacinta

Preukusni proizvodi! Oduševljena. Preporučujem.. Svatko može naći nešto za svoj ukus

Mikela

Izvrsna paleta sve redom ukusnih proizvoda, brza dostava i odličan customer service.

Jurica

Zbilja cijenim Vaše proizvode te mi je drago što postoje tako kvalitetne tvrtke u Hrvatskoj.

Marko

Pribilježite se za Newsletter