Dostava i plaćanje

DOSTAVA
Robu dostavljamo na području Republike Hrvatske. Proizvodi su kod pakiranja dodatno zaštićeni od oštećenja.
U slučaju da je slučajno stigao oštećen proizvod ili ako imate bilo kakvih pitanja i primjedbi vezano za narudžbu, molimo da nas kontaktirate na 01 3385 533, 091 3385 533 ili webshop@annapurna.hr. Ako smo nešto pogriješili, popravit ćemo 😊.
Svi paketi se šalju s uslugom ‘isporuka u roku 24 sata’. Nakon što GLS preuzme paket, isporuka bi trebala biti slijedeći radni dan.
Nakon što je paket predan dostavnoj službi, dobit ćete SMS poruku s obavijestima vezano za plaćanje i datum isporuke. Molimo da u navedeno vrijeme dostave budete kod kuće.
U poruci bi trebao biti i broj telefona kurira kojeg možete kontaktirati u slučaju potrebe. U poruci ćete dobiti i broj paketa s kojim možete provjeriti status paketa na stranicama GLS-a.
Nažalost ponekad se dogodi da paket zapne kod isporuke. Ako paket ne primite slijedeći dan, molimo da nas o tome odmah obavijestite na 01 3385 533, 091 3385 533.

TROŠAK DOSTAVE
Zagreb
Za narudžbe iznad 150 kn dostava je besplatna.
Ostatak Hrvatske
Za narudžbe do 249 kn plaća se trošak dostave u iznosu od 25 kn.
Za narudžbe iznad 250 kn dostava je besplatna.

ROK ISPORUKE
Zagreb
Dostava paketa je utorkom i četvrtkom.
Ostatak Hrvatske
Rok isporuke od dana zaprimanja narudžbe je 3 radna dana. Isporuka paketa je utorkom, srijedom i četvrtkom. Ponedjeljkom i petkom nema isporuke paketa.
Narudžbe koje zaprimimo u srijedu nakon 10h, četvrtak i petak isporučuju se u utorak.

PLAĆANJE
Narudžbe se trenutno mogu platiti samo pouzećem. Molimo da pripremite sitan novac.