Opći uvijeti korištenja

Dobrodošli na internet stranice Annapurna.hr. Annapurna.hr Vam omogućuje korištenje usluga i sadržaja svojih internet stranica, a koje je podložno niže navedenim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge Annapurna.hr internet stranica.

Korištenjem bilo kojeg dijela Annapurna.hr internet stranice te svih njegovih dijelova smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove internet stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj oveinternet stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.
Autorska prava
Annapurna.hr polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela internet stranica, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava Annapurna proizvodnog obrta i podložno je tužbi.
Pravo na izmjene sadržaja i usluga
Annapurna.hr zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na internet stranici bez obaveze prethodne najave.

Linkovi na druge web stranice

Annapurna.hr internet stranice sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te linkova na vanjske stranice.

Sve sadržaje Annapurna.hr internet stranice koristite na vlastitu odgovornost i Annapurna.hr ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Poslovni odnos između posjetitelja i oglašivača na i van Annapurna.hr internet stranicama isključivo je stvar poslovnog dogovora posjetitelja i oglašivača. Annapurna.hr ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom internet stranicama.

Zaštita privatnosti

Annapurna.hr internet stranice poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja internet stranica. Podatke iz procesa registracije, te ostale podatke o korisniku, Annapurna.hr neće davati na uvid trećoj strani, osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

Annapurna.hr može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja internet stranice (isključivo podaci o računalu i podaci o Internet provideru). Ove podatke Annapurna.hr koristi kako bi imala informacije kojima bi poboljšali internet stranice i njegove sadržaje, te dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje.

Annapurna.hr se obavezuje da ce čuvati privatnost korisnika internet stranice, osim u slučaju teškog kršenja pravila Annapurna.hr internet stranica ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Obveze korisnika

Korisnicima Annapurna.hr internet stranica strogo je zabranjeno:

– objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način.

– objavljivanje, slanje i razmjena informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima.

– lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe.

– manipuliranje identifikatorima kako bi se prikrilo porijeklo sadržaja kojeg se objavljuje ili šalje putem usluga Annapurna.hr internet stranica.

– objavljivanje, slanje i razmjenu sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom.

– objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane.

– svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme

– prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja internet stranica i korisnika

Registrirani korisnici

Registriranjem na Annapurna.hr internet stranice korisnik je obavezan proći postupak registracije, unijeti istinite podatke, te odabrati korisničko ime i lozinku.
Za sve objavljene sadržaje pod pojedinim korisničkim imenom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Annapurna.hr ne može se držati odgovornim za neovlašteno korištenje korisničkog računa, niti eventualnu štetu nastalu na taj način.
Annapurna.hr zadržava pravo ukinuti ili uskratiti mogućnost korištenja korisničkog računa bez prethodne najave ili/i objašnjenja.
Annapurna.hr ne snosi odgovornost za eventualnu štetu nastalu ukidanjem korisničkog računa.

Pravila komentiranja

Komentari objavljeni na internet stranicama Annapurna.hr ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika internet stranica. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora također nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uvjeta i pravila komentiranja.
Izmjene uvjeta korištenja

Annapurna.hr zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.