Zašto kupovati Annapurna proizvode?

nova inf

Annapurna certificirani je organski – ekološki proizvođač, što znači da su gotovo sve sirovine koje se koriste kao sastojci proizvedene isključivo prirodno, bez upotrebe pesticida, kemijskih zaštitnih sredstava ili mineralnih gnojiva koja su bazirana na lako topivim fosfatima. Ekološka proizvodnja zabranjuje upotrebu GMO sastojaka.
Annapurna ekološki proizvodi ne sadrže umjetne dodatke koji su dozvoljeni u konvencionalno proizvedenoj hrani!
-U proizvodnji se koristi samo najkvalitetnija soja s organskih farmi proizvedena specijalno za tofu proizvode
-Hladno prešano suncokretovo ulje – punog okusa, visoke nutritivne vrijednosti jer se hladnim prešanjem prirodni sastojci iz sjemenki zadržavaju u ulju, prirodni izvor vitamina E koji je snažni antioksidant
– Ekološko pšenično brašno s visokim udjelom biljnih bjelančevina
-Originalni ekološki japanski soja sos izrađen po tradicionalnoj recepturi
Svi sastojci proizvoda su točno popisani na našim etiketama i proizvodi ne sadrže skrivene sastojke koji nisu navedeni.
Također je važno napomenuti da se pri pakiranju, skladištenju i čuvanju namirnica ne koriste nikakve kemikalije za razliku od načina tretiranja konvencionalnih namirnica gdje se često koriste toksične kemikalije kako bi se namirnice bolje očuvale.
Većina naših proizvoda nosi eko certifikat koji karakterizira cjeloviti „ekološki put“ od polja do police u trgovini. Svi sastojci koje je moguće dobaviti imaju eko certifikat tako da većina naših proizvoda sadrži minimalno 90% ekoloških sastojaka.
Prednosti ove vrste prehrane su brojne:
-Visok udio biljnih bjelančevina
-Niskokalorično, dijetalno
-Bez konzervansa, aroma, umjetnih boja
-Bez sastojaka životinjskog porijekla
-Ručno rađeno i proizvedeno u Hrvatskoj
Pridonosimo očuvanju okoliša. Nastojimo koristimo energetski učinkovit način proizvodnje i korištenja energije koji ima minimalno štetni utjecaj na okoliš.
Slijedimo ekološka načela i kriterije kojima se nastoji postići najviši stupanj zbrinjavanja otpada tako da se postigne ekološko gospodarenje u najvećoj mogućoj praktičnoj mjeri.
Provodimo ekološko zbrinjavanje u kojem nastojimo da se što veći dio ostataka iz proizvodnje vraćaju u uporabu.
S primjenom HACCP sustava, kontroliramo sigurnost hrane „od polja do stola“, dakle ne samo u sustavu transporta i skladištenja već i u samom procesu proizvodnje- kompletnom manipulacijom s namirnicama.

Centar za postavke privatnosti

Koristimo kolačiće

Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisnickog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.

Što je kolačić?
Kolačić je informacija spremljena na Vaše racunalo od strane web stranice koju posjetite. Kolačići obicno spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogucava stranici da prikaže informacije prilagodene Vašim potrebama.
Kolačići mogu spremati širok raspon informacija. Ipak, sve informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogucite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im niste omogucili i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem racunalu. Zadane aktivnosti spremanja i slanja kolačića Vama nisu vidljive. Ipak, možete promijeniti postavke internetskog preglednika tako da sami odaberete hocete li odobriti spremanje kolačića, da automatski pri zatvaranju internetskog preglednika obrišete spremljene kolačiće i slicno.

Kako onemoguciti kolačiće?
Iskljucivanjem kolačića odlucujete da li hocete dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem racunalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u postavkama vašeg internetskog preglednika.
Ako onemogucite kolačiće, necete moci koristiti neke od funkcionalnosti na našim web stranicama.

Kakve kolačiće koriste naše stranice i zašto?
Naše stranice koristi kolačiće s primarnim ciljem kako bi naše web stranice vam omogucile bolje korisnicko iskustvo. Kolačići se koriste za pamcenje korisnickih podataka i postavki.

Kakvi još kolačići postoje na našim stranicama?
Postoji nekoliko vanjskih servisa koji korisniku spremaju limitirane kolačiće. Ovi kolačići postavljeni su za normalno funkcioniranje odredenih mogucnosti koje korisnicima olakšavaju pristup sadržaju. Trenutno omogucujemo kolačiće društvenih mreža (Facebook), servisa za mjerenje posjecenosti (Google Analytics i Gemius Audience) te oglašivackih mreža poput Google AdSensea.

Dodatne informacije
Trenutno postoji nekoliko web-stranica za iskljucivanje pohranjivanja kolačića za razlicite servise. Više informacija možete saznati na sljedecim poveznicama:
http://www.allaboutcookies.org/
http://www.youronlinechoices.eu/
http://www.aboutads.info/choices/