Zdravi kutak u West Gateu 2014

zdravi_kutak
Zdravi-kutak-final
WG-2014-Zdravi-kutak-A1-plakat-v1-1-01

Pozivamo Vas na degustaciju Annapurna proizvoda u West Gate od 21.3.-23.3.
Degustacije će se odvijati od 12.00.-20.00h ispred bio&bio.

Za vrijeme trajanja sajma sve proizvode možete kupiti s popustom od -20% u bio&bio.

Westgate Shopping City od 21. do 23. ožujka organizira Beauty Street na kojem će se predstaviti noviteti iz područja suvremenog lifestylea. Naglasak će biti na zdravom životu što je odlična prilika da otkrijete kako zdravo živjeti i pritom izgledati odlično. U nadolazećem vikendu održat će se i jedinstveni Late Night Shopping s odličnim popustima na najnoviju proljetnu kolekciju.

Sve pripadnice ljepšeg spola uživat će u kraljevskom tretmanu jer će biti organizirano besplatno šminkanje od strane profesionalnih vizažistica koje će svaku damu savjetovati o najnovijim trendovima u području dekorativne kozmetike te o tehnikama šminkanja. Nakon uljepšavanja besplatno se fotografirajte i izradite fotografiju u Canon kutku.

Beuaty Street kao sinonim za ljepotu i umjetnost življenja na jednom mjestu okuplja sve segmente suvremenog lifestylea: ljepotu, zdravlje i zdravu prehranu, sport, modu, kozmetiku, brojne kreativne i tematske radionice. Uz besplatne savjete profesionalnih vizažista, stilista, nutricionista, sportskog osoblja ljepota vam je na dohvat ruke i iskoristite ovu jedinstvenu priliku da saznate kako pospiješiti svoj način življenja.

Svoje će proizvode predstaviti mnogobrojni izlagači koji će svim posjetiteljima dijeliti promotivne proizvode. Imat ćete priliku i naučiti nešto više o načinu izrade krema za usne i ostalih proizvoda koje će vam demonstrirati profesionalni kozmetički saloni. Pored toga, domaćin Westgate pripremio je i poseban gastronomski užitak jer će posjetitelji moći degustirati vegetarijanske menije poput tortilla i salata s raznim egzotičnim umacima.

Zabava je zagarantirana i za najmlađe posjetitelje za koje je pripremljena dječja radionica s koja će sigurno razveseliti svakog mališana.

Uživajte u ugodnoj atmosferi trgovačkog centra, zablistajte u novom proljetnom looku i iskoristite odlične popuste na najnoviju kolekciju vodećih svjetskih i domaćih brendova.

(preuzeto sa: http://westgate-shopping.com/beauty-street-2014/ )