
Vaganski trener i psiholog Dragan Šurlan pripremio je veganski recept od tempeha.
Sigurno ste koji put pojeli večeru od koje ste se osjećali napuhano ili vam je bilo teško u želucu. Ako želite jesti kvalitetnije i fino, treba pripaziti na odabir namirnica za večernji obrok.
Kako bi se osjećali bolje i izbjegli sakupljanje masnoće od kaloričnih večera, predlažemo da isprobate ovu verziju ukusne večere koja zaista godi tijelu.
Potrebni sastojci:
- Annapurna Tempeh
- mrkva
- cikla
- 2 žlice ulja
- soli po želji
- jabučni ocat
- maslinovo ulje
Priprema:
- Narežite dvije do tri šnite tempeha i ispecite svaku stranu na malo ulja – dok ne posmeđi.
- Naribajte salatu od svježe cikle i mrkve.
- Začinite s limunovim sokom ili jabučnim octom i maslinovim uljem.
- Dodajte sezama i soli po želji.
- Uživajte! Tijelo će vam biti zahvalno.
Dragan Šurlan
Psiholog i trener
www.30dana.com
30-dnevni veganski izazov