Vrijeme pripreme: 90 min
Potrebni sastojci:
Za brownie
- konzerva crnog graha
- 4 velike žlice kaka
- 5 velikih žlica agava sirupa
- 5 velikih žlica kokos maslaca
- 1 prašak za pecivo
- Vanilija ili rum ekstrakt za kolače
- šačica orašastih plodova
Za kremu:
- 1 Svježi tofu Annapurna
- 3 rebra otopljene čokolade
- 1 banana
- 2 žlice agave sirupa
- 5 velikih žlica kokosovog mlijeka
Priprema:
Crni grah dobro isperite i procijedite, zatim ga štapnim mikserom dobro obradite dok ne dobijete jednoličnu masu. Dodajte ostale sastojke i nastavite miješati mikserom. Podlogu za pečenje premažite kokosovim uljem. Pećnicu zagrijte na 180 C. Pecite 20 minuta, ili dok se ne stvori korica. Prije serviranja brownie je potrebno hladiti barem 40 min. Narežite Annapurna svježi tofu, otopite čokoladu za kuhanje (Kandit), dodajte kokosovo mlijeko, miksajte štapnim mikserom. Dodajte bananu i agava sirup. Ostavite da se hladi u zamrzivaču 15 minuta. Poslužite s voćem i orašastim plodovima.