Tofu
-
Tradicionalna japanska receptura i ekološka soja uzgojena na hrvatskim poljima daju svježem tofuu blag i delikatan okus.
Annapurna tofu bogat je kalcijem. Sadrži 480 mg kalcija na 100 g proizvoda. Preporučena dnevna količina (RDA) kalcija je 800 mg (Direktiva 90/496/EEZ, 1990).
niskokalorično | dijetalno | bez kolesterola | 100% vegan
- bez pojačivača okusa (glutaminat E620-E625)
- bez emulgatora
- bez umjetnih aroma i bojila
- bez konzervansa (koriste se da bi produžili rok trajanja)
- bez aditiva (čak i onih dozvoljenih u ekološkoj proizvodnji)
- bez sastojaka životinjskog porijekla
- bez pesticida i umjetnih gnojiva
SastojciSastojci: SOJA* (EU), voda, učvršćivač: kalcijev klorid.
*Kontroliran ekološki uzgoj.
Mogući tragovi glutena, sezama i celera.Hranjive vrijednostiProsječna vrijednost na 100 g proizvoda:
- bjelančevine 16,63 g
- ugljikohidrati 0,72 g
- ukupni šećeri <0,2 g
- masti 10,6 g
- zasićene masne kiseline 1,88 g
- sol 0,14 g
Prosječna energetska vrijednost na 100 g proizvoda: 687 kJ/165 kcal.ČuvanjeČuvati u hladnjaku na temperaturi od +4°C do +7°C.
Rok trajanja: 45 dana od datuma proizvodnje.
Nakon otvaranja tofu staviti u posudu s blago posoljenom vodom i upotrijebiti u roku od 3-4 dana.
PripremaKako je svježi tofu neutralnog okusa, može se pripremati u slanim i slatkim jelima.
Zbog svoje čvrste teksture idealan je za pečenje i pohanje, ali također u juhama i desertima.
U slatkim jelima se koristi umjesto svježeg sira, za nadjeve u savijačama, u kremama i biskvitima.
EnglishNATURAL TOFU 200 g
Ingredients: SOYA beans*, water, coagulant: calcium chloride.
*Organically grown.Keep refrigerated.