Topla lješnjak čokolada

Topla lješnjak čokolada

Topla lješnjak čokolada

Možda nam za tople čokoladne napitke ne treba neki poseban recept, ali različiti dodaci i začini su ti koji uvijek donose neku novu razinu ili dimenziju. Zato nas je zanimalo kako Martina Đođo s IG profila cookie.djo radi svoju verziju tople lješnjak čokolade. Annapurna maslac od 100 % orašastih plodova je zasigurno jedan od tih dodataka.

Sastojci za jednu šalicu:

  • – 200 ml zobenog mlijeka
  • – 2 reda tamne čokolade
  • – 1 i pol žlica kakaa
  • – 1 žlica maslaca od lješnjaka Annapurna
  • – 1 žlica javorovog ili agavinog sirupa

Priprema:

U lončić uliti mlijeko pa dodati sve ostale sastojke. Staviti na laganu vatru i uz miješanje pjenjačom kuhati dok se sve ne sjedini u lijepu gustu tekućinu. Ne treba prokuhati. Poslužiti vruće s komadićima lješnjaka.